Mari Boine

STED

Ole Bull Scene

DATO

Søndag 1. oktober 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

450/400 + billettavgift

Mari Boine er tilbake med sitt første studioalbum på åtte år, og legger i den forbindelse selvsagt ut på turné. Bergen kan glede seg til å få besøk av Boine og hennes band! 

Det var nok flere som hevet ett øyebryn eller to da de fikk vite at hun nå skulle synge på engelsk, men et unisont kritikerkorps har omfavnet «See The Woman». Albumet har fått terningkast fem over hele linjen, og Aftenposten mener hun virkelig kommer under huden på lytterne. Videre kaller de det «en fantastisk sfærisk meditasjon full av melankoli og mystikk», med «meningsfulle sanger som bærer i seg både en indre kraft og en ytre skjønnhet»

Dagsavisen er også imponert, og gir oss også en pekepinn på hva vi kan forvente i liveformatet:

Mari Boines «See The Woman» med engelske tekster er en åpenbaring på flere vis, og gjør inntrykk i all sin enkle kompleksitet. Kraften som ligger i materialet kan man lett se for seg vil eksplodere når det treffer publikum fra konsertscenen, selv om vi ikke et sekund tror at den nye språkdrakten vil bringe Boine fullt og helt ut av det samiske språkfeltet.

"See The Woman" er et eterisk, berikende og gjennomgående nydelig stykke kunst. Og at Boine fra før av innehar en magnetisk scenekraft er ubetvilelig. Sikre deg en billett!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50