Maria Mena - Trio

STED

Ole Bull Scene

DATO

Tirsdag 3. mars 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 + bill. avgift

Maria Mena setter en nydelig stemning med sine håndplukkede medmusikanter tirsdag 3. mars for et sittende publikum på intime Ole Bull Scene.  Konserten er en forlengelse av en turné hun har gjort høsten 2014 sammen med to av sine faste musikere. Maria beskriver det selv slik: »Det vil bli en intim og forhåpentligvis ganske flott konsertopplevelse der jeg spiller sanger fra alle platene mine i en nær og nedstrippet setting».

Maria Mena fikk sitt gjennombrudd som 16-åring da hun skrev «My Lullaby» om foreldrenes skilsmisse. Siden da har hun befestet posisjonen som en av Nordens mest suksessrike artister med låter som  «You Are The Only One», «Just Hold Me», «Miss You Love», «All This Time» og «Belly Up» for å nevne noen. Julesangen «Home For Christmas» har også blitt noe av en moderne klassiker i Norge.

Mena lovprises av noen av verdens største artister der blant annet Kanye West og det nye stjerneskuddet Sam Smith figurerer. Hun har vært høyt på hitlistene i Europa, Sør-Amerika og Asia, og har i løpet av 11 år fått et verdensomspennende publikum.

Fortsatt skriver hun alle sangene hjemme på kjøkkenet i Oslo. Maria Mena har vunnet Spellemannprisen (for albumet «Cause And Effect») og Edvard Grieg-prisen. Hun har også vært nominert til tysk Grammy (Eccho award).

NB! Nummererte sitteplasser, begrenset antall billetter i salg.

Arrangementet er en del av konsertserien Bergen Live Sessions  >>


ARTIST’S LINKS

VENUE

Ole Bull Scene

Kapasitet: 700 stående, 450 sittende
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv (at) olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50