Foto: Marie Kristiansen

Foto: Foto: Marie Kristiansen

Marion Ravn

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 14. april 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

280 + avgift (inkl 30 kr i garderobeavgift)

Å feire 20-års jubileum som plateartist før man har fylt 30 er ikke alle forunt, men for Marion Ravn er dette faktisk realiteten. Jenta fra Lørenskog har tilbrakt størstedelen av livet i rampelyset; først som barnestjerne her hjemme, så erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M, før hun viste en ny og mørkere side ved seg selv med solodebuten «Here I Am» i 2005. I 2012 slapp hun singelen «Colors Turn To Grey». Innimellom egne utgivelser har Marion rukket å arbeide og turnére med store navn som Pink, Meatloaf og Kurt Nilsen, samt vært dommer i TV-suksesser som Idol og én av syv artister i ”Hver gang vi møtes”   

I 2013 var tiden inne for en ny fullengder fra Marion, og hun slapp ”Songs From A Blackbird”. Denne gang uten noe stort plateselskap i ryggen, men på egen label. For Marion betydde dette mindre tidspress, og mer frihet. Albumet ble skrevet hjemme i leiligheten, og i mai 2012 gikk hun første gang i studio. Stjerneprodusenter som Max Martin var denne gang byttet ut med hjemlig talent; nærmest ved en tilfeldighet kom Marion i kontakt med Even Ormestad og Thom Hell. Da de kom sammen i studio fant trioen umiddelbart tonen, og for Marion føltes det som om hun endelig hadde møtt produsenter som skjønner henne og hennes låtskriving.

2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen "Hver Gang Vi Møtes", utgivelse av sitt første album på 8 år med "Songs From A Blackbird", og konserter over hele landet. I kjølevannet av suksessåret har produktiviteten og kreativiteten til Marion nærmest løpt løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev Marion så mange nye låter at det  til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og låtene på ett album. Dette resulterte i at hun like gjerne delte albumet i to utgivelser – Scandal Vol. I som ble  sluppet 22. september, og Scandal Vol. II som kommer i januar 2015. 

Marion har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holsmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato 'Salsa' Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet har blitt et pop-album av høyeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50