Mark Knopfler

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Tirsdag 9. juni 2015

ALDER

Ingen aldersgrense

PRIS

680 kr + billettavgift

Mark Knopfler vil turnere Europa fra mai til august 2015. Dette vil være første anledning for hans fans til å oppleve låter fra hans nye album “Tracker” live. Albumet kom 16. mars på Virgin (Universal), og fikk flotte anmeldelser, blant annet terningkast fem i VG der anmelderen mener at "Tracker" er Mark Knopfler sitt fineste soloalbum. Bergen får besøk tirsdag 9. juni. Konserten finner sted på Plenen på Bergenhus Festning. Dette blir Mark Knopflers femte konsert i Bergen siden han besøkte byen for første gang i 2005. Alle Bergenskonsertene har vært utsolgt!

Knopfler vil turnere med et band bestående av sju musikere der de aller fleste har fulgt ham de siste to tiårene: Guy Fletcher (keyboards), Richard Bennett (gitar), Jim Cox (piano), Mike McGoldrick (fløyte), John McCusker (fele og cister), Glenn Worf (bass), and Ian Thomas (trommer).

“Tracker” er Mark Knopfler sitt niende soloalbum siden starten med “Golden Heart” i 1996, og inkluderer gjesteopptredener med Ruth Moody, Bruce Molsky, Nigel Hitchcock og Phil Cunningham. 

Han har vunnet en rekke Grammy-priser som frontfigur og låtskriver for Dire Straits, og har kombinert sine underfundige tekster med gitarfinesse for å skape klassikere som “Money For Nothing,” “Sultans Of Swing,” “Romeo and Juliet” and “Walk of Life.” Han har samarbeidet med artister som Bob Dylan, Eric Clapton, Randy Newman, Van Morrison og Emmylou Harris, i tillegg til å ha skrevet musikk til en rekke filmer, deriblant Cal, Local Hero og Princess Bride.

MEET & GREET MED MARK KNOPFLER! Skal du på Mark Knopfler-konserten 9. juni? Da kan du vinne et eksklusivt møte med artisten selv. Ta et bilde av billetten din, del det på Facebook og merk det med #knopflerbergen, og du er med i trekningen! NB! Pass på at strekkoden og personlig informasjon ikke kommer med på bildet. Vi trekker seks heldige vinnere 1. juni!

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50