Foto: Marie Havre

Foto: Foto: Marie Havre

Mercury Motors

STED

Garage

DATO

Lørdag 16. mars 2013

ALDER

20 år, ikke vergeordning

PRIS

175 + bill. avgift

Mercury Motors gjenforenes. Det legendariske Oslobandet Mercury Motors rører på seg igjen. I mars kommer en etterlengtet ”Best of-plate med påfølgende konsertjobber. Bergen er blant stoppestedene og lørdag 16. Mars er Garage stedet å være om du er klar for norsk rock av aller ypperste klasse.

Da Can Can pakket sammen på tampen av 80-tallet, fant trekløveret Jørn Christensen, som også hadde fartstid fra i De Press, Per Vestaby og Øyvind Hansen tiden passende for å legge ut på nye musikalske eventyr. Resultatet var Mercury Motors, en trio som med tydelig Neil Yong-inspirasjon satte rockeriffet og popmelodien i sentrum. En legering som skaffet dem mange fans.

Førsteplaten ”This Is” kom i 1988 og ble etterfulgt av kritikerroste ”Smash The Moon” to korte år seinere. Da hadde erfarne gjengen allerede etablert seg som et bunnsolid liveband og fylte alle de store klubbene her i landet til randen.

Etter ytterligere tre plater, gikk gjengen hver til sitt i 1996. Christensen har siden jobbet som låtskriver og produsent, mens Vestaby har flere soloutgivelser bak seg. Begge er også involvert i dagens CC Cowboys.

16. mars ser du dem på Garage og Jørn Christensen lover fullt trøkk. – Det skal bli gøy å ta Mercury Motors på veien igjen. Vi har øvd litt, og jeg tror jeg må jogge mer. Mercury Motors er fysisk krevende rock å spille, forteller Christensen til nettstedet Skjer i Oslo.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50