Mikhael Paskelev

STED

Garage

DATO

Fredag 3. februar 2017

ALDER

20 år

PRIS

225/175 + billettavgift

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor. Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet «What’s Life Without Losers» nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber.

Det paskalevske uttrykket er popmusikk med røtter i alternativ countryrock og små forgreininger mot sjangeruttrykk som oftere akkompagneres av diskokuler enn flanellskjorter. Med sin første utgivelse på over tre år er Mikhael Paskalev endelig tilbake med den uforskammet fengende singelen «Witness», som beskrives av P3 som ålesunderens hittil mest våryre låt: 

”Størst melodisk skygge kaster Fleetwood Mac og epokens øvrige blockbuster-åndsfrender, men mot slutten av låten sniker det seg inn noen kjølige og kledelige gitarlinjer som snytt ut av grevet på New Order. På veien dit har vi vært gjennom noen særdeles velknadde popminutter, som tross vridningen i uttrykket oppleves umiskjennelig paskalevsk.”

Repertoaret til Paskalev varierer fra låter kun holdt med selskap av hans nylonstrenggitar, til låter som fremføres med seksmannsband og et sirkus av energi. De sterke melodiene gjør uttrykket til Paskalev umiddelbart gjenkjennelig og ofte skamløst catchy. Paskalevs inspirasjonskilder har siden starten vært artister som Paul Simon, The Shins og The Everly Brothers.

Det er lenge siden fansen har fått oppleve Paskalev live, og den nye, meget dansbare singelen har ikke gitt oss mindre lyst til å se ham på scenen. Anledningen byr seg heldigvis snarlig, 3. februar på Garage!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50