Millencolin

STED

Garage

DATO

Torsdag 10. november 2016

ALDER

18 ÅR - INGEN VERGEORDNING

PRIS

250 + billettavgift

Svenske Millencolin har brukt de siste 20 pluss årene til å pumpe ut punkrock av melodiøs og sangbar art. Således skjeler guttene mer til amerikanske band som Green Day, Rancid og Blink-182 enn punken man har fått servert fra Europa, og spesielt England.  Bandet startet i 1992 i Örebro i Sverige og har i løpet av sin karriere opparbeidet seg et rennomme som en av sjangerens fremste fanebærere på denne på disse breddegrader. 

Albumet «Pennybridge Pioneers» er et høydepunkt i en katalog som ellers inneholder mye gull for sjangerpuristene. Platen ble produsert av Bad Religion-legenden Brett Gurewitz og er oppkalt etter bandets hjemsted: Pennybridge = Örebro.

«Pennybridge Pioneers» solgte blant annet til gull i Australia og låten «No Cigar» dukket opp på et av de bestselgende PlayStation-spillene til skateren Tony Hawk. 

Her hjemme har svenskene solgt ut Rockefeller gang på gang, stort sett med jungeltelegrafen som viktigste annonsekanal. Konsertene har uten unntak vært kaotiske, svette affærer med allsang og lykkelige fans. 

I fjor slapp de albumet «True Brew» til strålende kritikker fra presse og fans. AllMusic skriver: ” Millencolin are no doubt a tad older and wiser, but even bereft of any of that context, “True Brew” manages to sound refreshingly vital, which is more than can be said about many of their contemporaries.”

Siden den tid har de turnert bredt og heftig. Det er ikke fritt for at vi gleder oss til å se hvilke mirakler gjengen kan utrette på en svett, intim klubbscene. 

10. november har du sjansen, da spiller Örebro-kollektivet på Garage.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50