Morten Harket

DATO

Fredag 19. september 2014

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

450 + bill. avgift - kun ståplasser.

Som vokalist og udiskutabel frontfigur i a-ha er Morten Harket Norges største popstjerne gjennom tidene. Nå er Harket endelig tilbake med et nytt soloalbum med tittelen «Brother». Det er nesten 30 år siden Morten Harket og a-ha slo gjennom med låter som «Take on Me» og «Hunting High and Low», og bandet står fortsatt i historiebøkene som Norges største musikalske eksportvare noensinne. Sammen med a-ha har han oppnådd større internasjonal suksess enn noen annen norsk artist eller band.

Førstesingelen «Brother», som hadde verdenspremiere på årets Spellemann-show har høstet strålende kritikker, og VG spådde Harkets største solo-hit på årevis. Når Morten Harket tidligere i år har opptrådt i de største byene i Europa, har det store begivenheter og utsolgte hus overalt. Morten Harket gjør en rekke fesitvaler i Norge i sommer før han gjør fire konserter i Norge i høst, der Bergen får besøk fredag 19. september. 

Spør du Morten Harket om hvordan albumet vil fungere i et live-format smiler han lurt og kan forsikre alle om at det vil gå knirkefritt. "Til og med akustisk vil dette albumet funke. Musikken er så stimulerende og utfordrende. Låtene er rett og slett tidløse", sier han, før han i kontekst med både sitt eget lange liv som artist og om hvor han befinner seg nå utbroderer: "Jeg er veldig rolig og fokusert for øyeblikket. Jeg er ingen urolig far for denne utgivelsen, snarere føler jeg meg mer som i tiden før a-ha. Full av oppdrift. Jeg føler som sagt veldig sterkt for Brother."

Da er det bare å glede seg til Morten Harket og hans band inntar USF Verftet fredag 19. september. Sist han spilte i Bergen, på avslutningsturnéen med a-ha for noen år siden, fylte han Brann Stadion og etterlot seg nærmere 25.000 begeistrete publikummere. Denne gangen er formatet atskillig mer intimt, men det er ingen tvil om at Harket vil både bevege og begreistre sitt hengivne publikum.ARTIST’S LINKS

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50