Nervo

DATO

Søndag 18. august 2013

ALDER

Vergeordning, under 15 år må komme i følge med voksen.

PRIS

520 / 900 (Golden Circle) + billettavgift.

Nervo er tvillingene Miriam og Olivia Nervo, to unge London-baserte DJs fra Melbourne, Australia. Aller best kjent er de som medvirkende låtskrivere på superhitten “When Love Takes Over” av David Guetta og Kelly Rowland, men de har også produsert landeplager for Ke$ha og The Pussycat Dolls. Nå er de imidlertid i ferd med å etablere seg som liveartister og hitmaskiner under eget navn, med en rekke forrykende opptredener allerede på CV-en.

Nervos remixer av blant annet Kate Perry og 30 Seconds to Mars har lenge toppet spillelistene på klubber over hele verden. Forventningene er skyhøye i forkant av deres debutalbum, men før den tid skal de lansere sin første EP. Dette skjer veldig snart. 

Med sin sexy og fengende electro-house er Nervo raskt i ferd med å etablere seg som en av de heiteste DJ-duoene på den stadig voksende EDM-scenen. Lollapalooza, Tokyo og Sidney er arenaer de allerede har overbevist. Neste stopp er en omfattende USA-turné med Britney Spears og Nicki Minaj i juni, før de skal blåse ytterligere liv i et allerede euforisk bergenspublikum på Koengen før David Guetta. 

Sammen med David Guetta, Karpe Diem & CLMD!


ARTIST’S LINKS

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50