Foto: Charles Harris

Foto: Foto: Charles Harris

Nick Lowe

STED

Garage

DATO

Onsdag 23. april 2014

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

320 + bill. avgift

Et sted i London finnes det en musiker som bærer nøklene til et musikalsk kongedømme, der musikk fra flere stilarter strømmer ut: rock, country, soul og pop. Ingenting er utenfor rekkevidde. Denne musikeren har en karriere som strekker seg over 40 år, men det låter like friskt og oppdatert i dag som den første gangen han inntok en scene.

Det er ingen billige tricks eller snarveier. Langt derifra. Hans sanger er solide som jorden selv, og har ikke behov for medieskapt hype. Musikeren er Nick Lowe, ”headmaster of british rock”, og han har akkurat offentliggjort en soloturné våren 2014, som inkluderer en konsert i Bergen på rockeklubben Garage onsdag 23. April.

Renessansemennesket Nick Lowe er en av rockens store eminenser og musikalske connoisseurer. Hans foreløpig siste utgivelse er "The Old Magic” fra 2011, nok et kvalitetstungt album som har fått flotte kritikker. Høsten 2013 debuterer han med juelalbumet "Quality Street", som typisk nok for Nick Lowe's underfundige humor har fått slagordet "the kind of record that gives vulgar, tawdry commercialism a good name!" - det kunne ikke blitt formulert bedre...

To av hans låter har blitt gigantiske hits med andre artister: ”The Beast In Me” med Johnny Cash og Curtis Stigers’ ”(What’s So Funny ’Bout) Peace, Love and Understanding” for soundtracket til Whitney Houston-filmen ”The Bodyguard” (1992). Sistnevnte er tidenes mestselgende soundtrack og har sørget for noen millioner dollar i velfortjente royaltyinntekter til Nick Lowe.

Nick Lowe - norsk biografi >>


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50