Paul McCartney

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Fredag 24. juni 2016

ALDER

Under 15 år skal komme i følge med voksen

PRIS

950 + billettavgift. Golden Circle 1.900 + billettavgift. KUN STÅPLASSER

NB! Vær tidlig ute! Det vil være utvidet sikkerhetskontroll ved konserten og innslipp vil ta ekstra tid som en følge av dette. Konsertstart er presis kl 20:00. Portene åpner kl 18:00. Se praktisk konsertinformasjon her >>Nå kan du å kjøpe Soundcheckpakke til Paul McCartney!

One On One er den første nye McCartney-turneen side han avsluttet sin sensasjonelle Out There-runde i Buffalo, NY 22. oktober i fjor. Konserten som var hans første i byen noen sinne, rundet av en turné som besto av 27 konserter i 22 byer verden over. 

Et av høydepunktene besto i hans første konsert i Sør-Korea på Seouls Olympia-stadion hvor publikum nektet å slutte å synge på «Hey Jude», så han måtte spille den om igjen da han kom til ekstranumrene, hvor han dro den velkjente basslinjen live for første gang. I tillegg gjorde han tre kvelder i gigantiske Tokyo Dome og en i Budokan i samme by. Han spilte for et utsolgt Stade De France, en haug med fulle arenashow i Storbritannia, USA og Europa. Han var hovedtrekkplaster under festivaler som Roskilde, Firefly og Lollapalooza i Chicago, sistnevnte forran intet mindre enn 100.000 tilhørere, hvor han hadde med seg Alabama Shakes’ og Brittany Howard på «Get Back».

Liveopplevelsen av Paul McCartney inkluderer noe alle med en forkjærlighet for musikk kan drømme om å se i et rockeshow og mere til: Nesten tre timer med de siste 50 årenes største hits, et utall sanger som har vært livslydsporet til mange av verdens musikkelskere. 

McCartney og bandet hans har spilt alle tenkelige steder og variasjoner, utenfor Coliseum i Roma, Moskvas Røde plass, Buckingham Palace, Det Hvite Hus, en gratiskonsert i Mexico for over 400.000 mennesker, det siste showet noen sinne i Candlestick Park i San Francisco, hvor The Beatles holdt sin siste konsert i 1966, og på toppen av det hele - en konsert som ble sendt ut i Rommet. 

Bandet Paul har med seg har vært med han i over ti år, inkludert Paul «Wix» Wickens på keyboards, Brian Ray - bass og gitar, Rusty Anderson - gitar og Abe Laboriel Jr på trommer.

One On One-turneen vil ta i bruk en helt ny sceneproduksjon som benytter seg av det nyeste innen lyd- og bildeteknikk for å forsikre deg om at du som tilskuer får en best mulig opplevelse, uansett hvor du befinner deg i forhold til scenen. Det vil bli tatt i bruk store skjermer, laser, fyrverkeri, og selvsagt et rikholdig utvalg av de beste sangene som noen sinne er skrevet og fremført. Enhver Paul McCartney-konsert lover en skjellsettende opplevelse som tar selve opplevelsen av musikk til nye høyder. 

Billettsalget starter lørdag 9. April kl 10.00

Ticketmaster.no // tlf 81533133 // livenation.no // bergenlive.no

Billetter kr 950 + avgift. Det selges også et begrenset antall Golden Circle-billetter til kr 1900 + avgift. NB! Kun ståplasser.

Her er noen linker til konserten hans i Telenor Arena 7. juli i ifjor:
 

Presentert av Marshall Arts i samarbeid med Live Nation og Bergen Live

       


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50