Rumer

STED

Bergenhus Festning - Plenen

DATO

Tirsdag 19. juni 2012

PRIS

Bak artistnavnet Rumer finner vi halvt engelske og halvt pakistanske Sarah Joyce, tidligere vokalist i indiefolkbandet La Honda og en singer-songwriter av de helt sjeldne. Hennes lavmælte debutalbum ”Seasons Of My Soul ”er en endeløst vakker utgivelse som plasserer seg i et behagelig, jazza og tidløst soulpoplandskap - men som samtidig er så mye mer.

Med følsom vokal som minner om storheter som Karen Carpenter og Laura Nyro, og melankolske tekster som kryper kilende under huden, har Rumer fått et samlet, internasjonalt kritikerkorps til å hylle henne som "den nye, store stemmen i britisk pop". Dagsavisen ga albumet en sekser, det samme gjorde VG og Aftenposten, mens selveste Burt Bacharach ble så imponert at han fløy Rumer til California for å jobbe med henne. At nettopp han falt i staver over briten er for øvrig ingen overraskelse, all den tid hun blander tilsynelatende enkel pianopop med sofistikerte orkestreringer i beste Bacharach-ånd. Musikken er gjennomført elegant og deilig fri for de store, påtrengende faktene - men dermed også egnet til å vekke desto større følelser. 

Seasons Of My Soul er produsert av den prisvinnende komponisten Steve Brown og inneholder blant annet singlene "Slow", "Come To Me High" og "Aretha".


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Plenen

Utendørsarena i Bergen sentrum, på idylliske Bergenhus Festning.

Kapasitet: Maks 9000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50