Ryan Adams

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 12. mars 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

500 + bill. avgift

Det er med stor glede vi kan meddele at den musikalske tusenkunstneren Ryan Adams kommer til Bergen. Torsdag 12. mars spiller nemlig den renommerte amerikaneren og bandet hans på USF Verftet. Den aktive musikeren skal ut på turné i forbindelse med sitt nye, fjortende soloalbum, "Ryan Adams", som kom tidligere i høst.  "Kjærligheten er et helvete, men den avler gode låter". Les flott kronikk om Ryan Adams på hissig.no  >>

"Ryan Adams" har fått strålende mottakelse over hele fjøla. Den britiske bransjebibelen NME omtaler den som en fantastisk plate og tekker paralleller til Tom Petty, mens VG kaller den ”besnærende” og nevner Bruce Springsteens "Nebraska" og Bryan Adams "Reckless" i samme åndedrag.  "Ryan Adams" er oppfølgeren til "Ashes & Fire" som klatret helt opp til syvende plass på de amerikanske Billboard-listene. Det er en stor prestasjon i et vanskelig platemarked.

Ryan Adams har hatt en rikholdig karriere for sine knappe 40 år. I tillegg til å gi ut soloplater, har han spilt i rockeband  - The Cardinals, drevet med altcountry i bandet Whiskeytown, skrevet novellesamlinger og produsert album for storheter som Willie Nelson. I tillegg til å samarbeide med et vidt spekter av artister fra Weezer til Norah Jones. Puh!

Det er ingenting å si på arbeidsmoralen til Ryan Adams, det er helt sikkert. Med en rikholdig katalog å plukke låter fra, er det liten tvil om at det blir en smellvakker aften i Røkeriet i mars. Kanskje du får høre gull som "New York, New York", "Come Pick Me Up" og nyere favoritter som "Kim" og "My Wrecking Ball"?

Natalie Prass er supportartist for Ryan Adams 

  


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50