Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 7. mai 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

370/320 + billettavgift

NB! ETTER ØNSKE FRA ARTIST ER KONSERTSTART FLYTTET FREM EN TIME TIL kl. 20:00.Forestill deg en låt av Beyoncé, Britney Spears eller Taylor Swift som om den var skrevet for stemmen til Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland eller Nina Simone. Videre kan du se for deg at den akkompagneres av et storband som nettopp har slukket tørsten sin på en stor kasse med Red Bull. En suksessoppskrift, er du ikke enig?

Det er ikke usannsynlig at du har sett eller hørt det fabelaktige musikalske kollektivet Postmodern Jukebox på sosiale medier den siste tiden. Deres oppsiktsvekkende tolkninger av kjente og kjære poplåter går nemlig viralt med stadig kortere mellomrom. Etter at deras tolkning av Miley Cyrus sin «We Can’t Stop» passerte tolv millioner visninger på YouTube, har Postmodern Jukebox sin YouTube-kanal blitt et obligatorisk stoppested for musikkentusiaster og internettbrukere på jakt etter eksemplarisk underholdning. I skrivende stund kan de vise til 230 millioner avspillinger. Vi tar av oss hatten. 

Deres seneste prosjekter inkluderer blant annet en cabaret-tolkning av Taylor Swifts «Blank Space», en ny og jazzet versjon av Meghan Trainors «All About the Bass» samt en tolkning av Backstreet Boys’ «I Want It That Way» - sistnevnte forkledd i en drakt av 70-talls soul. De har tidligere gått løs på artister som Hozier, Aqua, Imagine Dragons, Lorde, Radiohead, Diana Ross og One Direction, for å nevne noen.

Å bli underholdt i det virkelige liv er som regel enda gøyere enn å surfe på nettet. Det er derfor en gledelig nyhet av de helt sjeldne at Postmodern Jukebox nå tar turen til en scene nær deg. Ingredienser fra et hav av musikalske uttrykk og årtier vil bli mikset sammen i kombinasjoner du trodde at du aldri kom til å få smake, og servert med freidig garnityr. Repertoaret varierer fra kveld til kveld og det eneste vi kan garantere er at dette blir en hitparade uten sidestykke. Kanskje får du et gjenhør med balladen du danset slow til på skoleballet i niende klasse, eller den sangen som du aldri får med deg hva heter, men som de alltid spiller på radioen?

Konserten presenteres av Live Nation & Bergen Live

  


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50