Skogen Brinner

STED

Garage

DATO

Torsdag 31. oktober 2013

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

150 + bill. avgift

Dersom Black Sabbath hadde vokst opp i Blackeberg i Sverige i stedet for Birmingham er det godt mulig de hadde hørt ut noenlunde som Skogen Brinner ifølge en entusiastisk journalist i Søta brors utgave av Gaffa. Sammenligningen er mer enn presis. Finnes det et band som har dyrket og kultivert det klassiske metal-riffet gjennom de siste 40 årene, er det Tony Iommi og hans kumpaner, og det er nettopp det store og gyngende metal-riffet som står i sentrum når Jesper Aronsson og resten av Skogen Brinner lager låter.

Bandet har ledet an i det man gjerne kaller proto metal-bølgen som har fått et godt fotfeste hos våre naboer i øst. Bandet synger på morsmålet og debuten "1st", utgitt på Subliminal Sounds, har allerede blitt en kult-hit i undergrunnen. Liker du The Sword, Mastodon, November, Kylesa eller kanskje nykommerene Uncle Acid and the Deadbeats? Da vet du hvor du skal peile kompasset.

Grav fram pappas gamle jeans med sleng i buksebeinet og knepp opp skjorta og la skjegget gro til slutten av oktober, da blir det tungmetal-fest i kjelleren på Garage.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50