Steel Panther

DATO

Mandag 4. august 2014

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

320 kr + avgift

4. august serveres et lite stykke Hollywood på USF. Da kommer nemlig fenomenet Steel Panther til Bergen for aller første gang. Bandet som startet som en parodi på den fargerike hårmetal-scenen som regjerte Sunset Strip i Los Angeles på siste halvdel av 80-tallet, har i dag blitt et hit-maskineri av stort format.

Steel Panthers fantastiske kombo av humor, hysteriske tekster og stadionstore hardrock har for lengst vokst seg ut av Hollywoods svette rockeklubber og ut på de store scenene. Da gjengen besøkte Oslo i vinter, fylte de Sentrum Scene til veggene bulte, så utsolgt var det.

Humor og tullball til tross, Steel Panther er ingen lettvektere i rockefaget. Da bandet turnerte med Mötley Crüe i 2011, ryktes det at hovedbandet hadde store problemer med å hamle opp med sine yppete lillebrødre. 

Vokalist Michael Starr høres ut som en krysning mellom David Lee Roth og Jon Bon Jovi og har et register og en stemme som utfordrer de fleste innen sjanger. Gitarist Satchel er en shredder av rang og det gynger forskriftsmessig av kompet til Lexxi Foxx og Stix Zadinia. 

Bandet har så langt rukket å gi ut to album under navnet Steel Panther. Både "Feel the Steel" og "Balls Out" gikk til topps på Billboards Comedy-liste. I april kom gjengens tredje plate, "All You Can Eat".

Da er det bare å stålsette seg for moderne klassikere som "Asian Hooker", "Gloryhole", "Death to All But Metal", "Just Like Tiger Woods", "Community Property" og "Party All Day". Det er i alle fall ingen tvil om at det blir fest på lokalet.

FRK. FRYD BLIR STEEL PANTHERS GJESTER DENNE KVELDEN!


Frk. Fryd spiller skittent, hardt og fengende, og skal videreføre Stavangers dominans innen rock!

De har spilt sammen i 8 år allerede og er til tross for sin unge alder et meget erfarent liveband med utallige konserter i både inn- og utland. Musikken er preget av tungbaserte riff og melodiøse refrenger med tekster på norsk, og sammenlignes av mange med band som Oslo Ess. EP’n “Baandtvang” kom ut i April 2012, mens den nye “Tell dine skritt igjen” produsert av Yngve Andersen(Blood Command) kom ut 13. september.

Singelen ”Blod & Honning” er blitt A-listet på NRK P3 og mottakelsen av de nye låtene har vært enorm.

Presentert av Bergen Live & Live Nation


ARTIST’S LINKS

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50