The Black Dahlia Murder

STED

Garage

DATO

Onsdag 12. november 2014

ALDER

18 år - vergeordning etter Garages retningslinjer

PRIS

200 + bill. avgift

Det enkle er ofte det beste. I alle fall når man skal på konsert og en real energiutblåsning er målet. The Black Dahlia Murder er eksperter på feltet og 12. november får du en unik mulighet til å kjenne dette på kroppen selv. Da kommer nemlig Michigan-gjengen til Garage og Bergen for første gang.

Gjengen har litt feilaktig fått metalcore-merkelappen klistret på seg. Om man fjerner de litt klissete refrengene nevnte sjanger er belastet med, sper på med noen saftige enstrengsriff og skrur opp tempoet tre hakk, er man nærmere sannheten.

Det handler om ultrapresis riffing, høyt volum og bøtter med energi. Den typen som forårsaker alle varianter av mosh-pits - helst i første og beste låt.

Bandet har gitt ut seks plater så langt og deres siste, "Everblack" klatret opp til en imponerende 32. plass på USAs offisielle albumliste, Billboard. Det sagnomsuste nettstedet Metalsucks.net gir platen 5.5 av 6 mulige poeng og skriver  at det er vanskelig å forestille seg at noen som liker death metal ikke kan like dette.

The Black Dahlia Muder har blant annet en legendarisk Hove-konsert på samvittigheten. Jungelordet forteller om ekstatiske tilstander i Hove-amfiet, hvor bandet blant annet hadde med seg en "gorilla" som hjalp til med å løfte stemningen.

Ingenting å lure på med andre ord. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50