The Black Sorrows

STED

Garage

DATO

Lørdag 22. august 2015

ALDER

20 år - leg. plikt

PRIS

320 + billettavgift

Australske The Black Sorrows hadde stor suksess på slutten av 80-tallet og tidlig på 90-tallet med album som “Hold On To Me” og “Harley & Rose” . Hjemme i Australia har de fortsatt å lage plater og turnere og med høy kvalitet og stor suksess. Den viktigste grunnen til at de forsvant fra det europeiske horisonten var at sanger, låtskriver og bandleder Joe Camilleri led av alvorlig flyskrekk som gjorde at han lenge nektet å forlate Australia.

Nå er The Black Sorrows tilbake med “Endless Sleep”, et strålende album med 14 låter som feirer de musikalske heltene som i en eller annen måte bidratt til Black Sorrows låter som de gjør. Her er ømme versjoner av sanger som vi vanligvis forbinder med navn som JJ Cale, Lou Reed, Warren Zevon, Blind Willie McTell, Eddie Hinton, Skip James, John Coltrane, Willie DeVille, Hank Williams og mange flere. Låtvalgene er ikke alltid de mest åpenbare, men når du hører Black Sorrows tolkninger, virker det å være ganske åpenbart.

Joe Camilleri har overvunnet flyskrekken, og sommeren 2015 vil Black Sorrows turnére Europa igjen. Noen riktig så vellykkete konserter i Europa ifjor viste at bandet fremdeles har spilleglede i overflod, og at fansen såvisst ikke hadde glemt The Black Sorrows!


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50