The Excitements

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 28. februar 2017

PRIS

200 + billettavgift (garderobeavgift inkludert)

Av alle bandene som har kommet ut av den såkalte soul og RnB revival-bølgen er det få som holder det samme nivået av energi og autentisitet som The Excitements leverer på scenen. Barcelona-bandet kan ikke anklages for å herme etter old school soul og RnB – The Excitements er den ekte varen. 

Blant sitt stadig voksende livepublikum er The Excitements kjent som en ustoppelig Rythm & Blues-maskin, men de passer også på å levere gåsehudfremkallende soul-øyeblikk blant høytempoetappene i de energiske konsertsettene sine.  Mange spør seg hvordan et band fra Barcelona klarer å kanalisere den musikalske aggressiviteten til sørstatslegender som Wilson Pickett og Tina Turner. Det kan du selv prøve å svare på etter et nærmøte med seksmannsbandet på Bergen Live Sessions. 

Blant de varme skussmålene The Excitements har fått i spansk presse heter det blant annet at bandet er: ”The new sensation of the national soul scene, pure dynamite on stage” (Rolling Stone, Spania). Den italienske utgaven av samme magasin har meldt at ”Their concerts are a mystical experience. You have to see them live to understand it.”


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50