Tiësto

STED

USF Verftet

DATO

Onsdag 6. januar 2016

ALDER

Aldersgrense: 18 år – leg. plikt. Ingen vergeordning.

PRIS

590 + billettavgift

Tiësto har alltid næret en kjærlighet for Nord-Europa, og har denne gangen funnet plass til flere norske byer i sin hektiske timeplan. Konsertene i Bodø, Tromsø og Trondheim er allerede utsolgt og nå legges Bergen til de heldige som vil få eksklusive klubbesøk av den verdenskjente DJ'en, som har døpt den unike turnéen

Tiësto er utvilsomt er superstjerne over hele verden. Han er stemt frem som "The greatest DJ of all time" av Mixmag og tok førsteplassen hos Rolling Stones kåring over verdens beste DJ’er. Han åpnet de Olympiske Leker i Athen i 2004, og har headlinet festivaler over hele verden, deriblant Ultra Music Festival, Stereosonic, Coachella, Tomorrowland/TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival. I tillegg har han også vært resident DJ på Hakkasan Restaurant i Las Vegas og Wet Republic pool på MGM Grand. Flere av verdens største artister, deriblant Kanye West, Katy Perry og John Legend for å nevne noen få, har personlig kontaktet han i håp om å få en remix. 

Albumet "A Town Called Paradise" kom i 2014 og inneholdt hans to første nummer 1 hits i USA, "Wasted", med Matthew Koma og "Red Lights". Albumet inneholder også en medley som spilles under det berømte fonteneshowet til The Bellagio i Las Vegas - noe ingen andre elektroniske artister har opplevd før han. I februar 2015 fikk han også en Grammypris for sin remix av John Legends "All Of Me". 

I 2015 har Tiësto vært meget opptatt med sitt residency hos Hakkasan og Wet Republic i Las Vegas, i tillegg til sin deltakelse i "Your Shot USA DJ", en konkurranse i regi av blant annet han selv, som gir unge, lovende DJ'er muligheten til å prøve seg for publikum. Han er også for tiden i studio for å arbeide med sin fjerde Club Life Mix. Club Life - Volume Four er en hyllest til byen som aldri sover, New York, og inneholder nye originaltracks fra Tiesto, samt flere av de største singlene som har kommet ut på hans egen musikklabel, Musical Freedom, den siste tiden.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50