Tim Christensen

STED

Madam Felle

DATO

Torsdag 24. oktober 2013

ALDER

18 år

PRIS

175 + bill. avgift

Den danske rockedrengen Tim Christensen spiller like gjerne for et mørkt og intimt konsertlokale som foran 60 000 mennesker i Tivoliparken i København. En akustisk gitar er alt Dizzy Mizz Lizzy-frontmannen har med seg når han nå endelig er tilbake i Bergen.

Som 14-åring fikk Tim Christensen sin musikalske debut i den danske rockegruppen Dizzy Mizz Lizzy, et band som med tiden opplevde utstrakt suksess både i utland og innland og var å regne for en vesentlig del av nittitallets danske rockerenessanse. Gruppen gjorde storkonserter på Roskilde fire år på rad og solgte mer enn en halv million plater på verdensbasis før Dizzy-kapittelet ble avslutet i 1998.

Siden den gang har Christensen hatt en betydelig karriere som soloartist. Den største fanskaren har stadig vært lyttere fra Danmark, Japan og Norge – albumene "Secrets on Parade" og "Superior" lå øverst på de norske salgslistene i henholdsvis 2001 og 2008. Selv om Christensens kunstnerskap både er omfangsrikt og mangfoldig, er han gjerne aller best kjent for den akustiske balladen "Right Next to the Right One" som var kjenningslåt for den danske dramaserien "Nikolaj og Julie" fra 2002.

Gjennom en årrekke har Christensen turnert med bandbesetningen "The Damn Crystals", men han velger nå å g helt nye veier. For en periode tar han avskjed med trommis, gitarist, bassist og keyboardist og legger ut på en akustisk one man band-turné i de skandinaviske landene. Det er slik vi møter ham på Madam Felle denne høstkvelden. Brorparten av Christensens diskografi er skrevet av ham alene på vokal og gitar, så turnéen blir en anledning til å ta låtmaterialet tilbake til røttene. Selv sier Christensen at han gleder seg til den utfordringen det er å stå foran et publikum alene. Utilslørt, usminket og klar for en bra kveld. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Madam Felle

Kapasitet: 180 - 200
Webside
Telefon 55 54 30 58

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50