Foto: Jan Henning Aase, Studio 1 fotografene

Foto: Foto: Jan Henning Aase, Studio 1 fotografene

Tomine Mikkeline

STED

USF Verftet

DATO

Torsdag 27. november 2014

PRIS

200 + bill. avgift

Tomine er signert til verdens største plateselskap Universal, og ga ut sitt debutalbum "Tomine Mikkeline" våren 2013 i en alder av 15 år. Albumet ble produsert av H.P. Gundersen, som har vært inspirasjonskilde og fødselshjelper for en rekke norske artister, deriblant Sondre Lerche og Julian Berntzen. Debutalbumet fikk svært gode kritikker, blant annet i VG, som ga albumet terningkast fem og skrev følgende under overskriften "En ny Sissel? Kanskje": Både dialekten og fremtoningen skaper assosiasjoner til den unge Sissel Kyrkjebø. Men Eide har en helt annen integritet og personlig uttrykksevne. Hun har en ganske unik stemme. Klassisk skolert, men fremdeles lys og pikeaktig. Hun fraserer og formulerer som en moden sanger, men har en naturlig tilnærming til alt. Dermed synger hun «Solveigs sang» så man tror på det. For ikke å snakke om «Sommernatt ved fjorden». På debutplaten har hun valgt sanger som betyr noe spesielt for henne - fra «Kveldssang for Blakken» til «Pieta signore» og «Utsikt fra Fløien». Som helhet er det imponerende. Med hjelp til å utvikle sin egen vei fremover kan hun nå veldig langt.

Tomine Mikkeline har til tross for sin unge alder oppnådd svært mye som sanger.  Hun startet med cellotimer da hun var 6 år,  men valgte å satse mer på sangen da hun var 11 år og startet i talentprogrammet til Bergen Kulturskole. To ganger har hun oppnådd førsteplass i Ungdommens Musikkmesterskap i sang.

Tomine har også erfaring som skuespiller fra teater og film. Hun har vært medvirkende i flere oppsetninger på Den Nationale Scene, blant annet "Les Miserables" og metalmusikalen "Svartediket". Denne høsten har hun hatt en større rolle i DNS’ oppsetning av "Dyveke".

Tomine vant Bergen kommunes Talentpris for 2013.  Hun har gjort en lang rekke opptredener med orkestre, deriblant Bergen Filharmoniske Orkester.

Unummererte sitteplasser i USF Sardinen. Begrenset antall billetter i salg.

NB! Endret konsertdato. Tomine har startet på sitt nye album og skal i studio og jobbe med dette i hele mars. Konserten må derfor utsettes. Ny konsertdato blir 27. november 2014. Kjøpte billetter gjelder til ny konsertdato. Om du ønsker å få billettene refundert må du ta kontakt der de ble kjøpt. Frist for refusjen er 13. mai 2014. Se mer om refusjon av billetter her >>


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50