Turbonegro vs A–Laget

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 9. mars 2013

ALDER

18 år

PRIS

350 / 300 + bill. avgift

Det er umulig å ikke like A-laget. Bergensgruppen med de drøyeste tekstene, stødigste og mest fengende beatsene og friskeste liveshowet har rett og slett en helt egen evne til å få publikum med seg på fest! De er blitt omtalt som Lars Vaulars grisete lillebrødre av Lydverket. Helt fortjent, selvsagt.

Med mikstapeserien "Nokke Feita" og låter som "Funksjonshemmet" og "Bakerst i bussen" har A-laget hatt lokalt herredømme en stund, men nå har endelig resten av landet også fått øyne og ører opp for Vågard, Girson, Store-P/Pete'n og DJ Boge. 

Med til historen hører det at Girson er relativt rett rundt hjørnet med utgivelse av en solo-EP treffende og herlig titulert "Turboneger", selvsagt med tillatelse fra originalene i Turbonegro, bandet som de nå skal være helt spesielle gjester for på nyåpnete USF!

Ringen er definitivt ikke sluttet, men det blir garantert moro både bak scenen, på scenen og i salen lørdag 9. mars når Turbonegro og A-laget braker sammen for første gang på samme scene!

Når A-laget slapp sin første EP i 2012 var det til strålende kritikker. Aftenposten mente A-laget var verdens beste rapgruppe akkurat nå, og flere påpekte hvor naturlig A-lagets drøye musikk føles. Sommeren 2012 spilte A-laget på de store, norske festivalene - med tre mixtapes, et uoffisielt gatealbum og en EP i bagasjen. Hundrevis av mennesker rappet med på gamle mixtapelåter, ord for ord. Dette er mer enn hype.

Med tekster tydelig inspirert av et liv under Bergens notorisk regntunge skyer, med føttene trygt plassert på våt brostein i smale gater, smitt og smau, og et lydbilde hvor amerikansk, basstung sørtatsrap blander seg med R’n’B og europeisk elektronisk musikk, skiller A-laget seg drastisk fra andre norske rappere. I tekstene balanseres en voldsom sjølsikkerhet med en sår og ærlig utlevering av usikkerhet og indre demoner. A-laget gir deg både sex og klamydia, rus og bakrus, sjøltillitt og sjølforrakt - alt i en herlig, uanstrengt blanding

Til Turbonegro >>


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50