Foto: Raymond Mosken

Foto: Foto: Raymond Mosken

Turbonegro

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 9. mars 2013

ALDER

18 år

PRIS

350 / 300 + bill. avgift

Turbonegro hevder gjerne at “Turbonegro Must be Destroyed” og at ”All My Friends Are Dead”. Vel, dem om det. Turbonegro kan nemlig ikke ødelegges sånn helt uten videre. Myten og musikken er for stor til det. 

Helt siden gjengen tråkket sine ungdomssko på Forsøksgym i Oslo har det vært åpenbart at Turbonegro har hatt mer på tapetet enn tre skitne punkeakkorder. Legendariske konserter og briljant låtskriving i kombinasjon med visjonære ideer og en verdensomspennende armé av Turbojugends har gjort sitt til at Turbonegro i dag er like mye en kult som et regulært rockeband. 

Det betyr selvsagt ikke at musikken er underordnet. Der ”Apocalypse Dudes” sementerte bandet som et grandiost rockeband av internasjonalt format, har årets Tony Sylvester-frontede variant rotet i den mørke punkekjelleren igjen og hentet frem noe av den utemmede og rebelske ånden som preget 1996-klassikeren,  ”Ass Cobra”. 

Bandets nye plate ”Sexual Harrasment” gikk rett inn på første plass på VG-lista tidligere i sommer, og demonstrer med største selvfølgelighet at Turbo fremdeles har energien og visjonen i behold. Noe også sommerens festivaljobber har ettertrykkelig har bevist.

Nå er det på tide å gå innomhus igjen. Det betyr murpuss i håret og svettedråper fra takbjelkene, og for ikke å snakke om et lekkert utvalg av noe av tidenes beste rockelåter.

A-Laget blir Turbonegros Special Guests denne kvelden, les mer om A-Laget her >>


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50