Vidar Busk & His True Believers

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Torsdag 27. august 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

420/370 + billettavgift

Her finner du praktisk konsertinformasjon  >> Vidar Busk & His True Believers er spesielle gjester for CC Cowboys. Les mer her >> Vidar Busk markerte i 2014 sitt 30-årsjubileum som profesjonell artist. I år kommer det en selvbiografi som gir innblikk i en av musikk-Norges mest innholdsrike karrierer. Vidar Busk har gjort mye forskjellig i løpet av en lang karriere, men han vender alltid tilbake til utgangspunktet og hans suksessformel med bandet True Believers. Med denne gjengen leker Busk seg med swing, jump og blues som ingen andre her kan hjemme. 

De siste årene har han turnert med bandet og musikken han slo gjennom med i 1997, Vidar Busk & His True Believers. Siste tilskudd i bandet er munnspilleren og vokalisten Eirik Bergene. Med fra originalbesetningen til True Believers i 1996 er bassisten Rune Endal. Trommeslageren Alexander Pettersen har også spilt med Vidar i mange år. På orgel og piano finner vi Dag Yri.

Publikumsetterspørselen etter å få oppleve Vidars kjente låter fra 90-tallet har vært stor, og nå starter et nytt kapittel i hans karriere. Publikum vil fortsatt høre musikk fra hele Vidars karriere med låter som ”Stompin' Our Feet With Joy” og ”I Came Here to Rock”, men i tillegg vil man få ny musikk i velkjent energisk True Believers-stil.

I tillegg til konsertene med True Believers vil det skje mye fremover for Vidar Busk. Blant dem er en Best of-utgivelse fra hele Vidars karriere, ny plate med True Believers og også en lenge planlagt utgivelse med Knut Reiersrud. 

I tillegg kommer altså historien om Vidar Busk i bok form, utgitt på ærverdige Aschehoug Forlag. Boken lanseres under Notodden Bluesfestival.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50