Vidar Vang

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 20. oktober 2015

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

220 + billettavgift (Inkl. garderobeavgift)

Dobbelkonsert sammen med Anders Jektvik. Les mer her  >>21. august 2015 slapp Vidar Vang sitt syvende album, «Vårres Egen Lille Krig». Albumet er produsert av Cato «Salsa» Thomassen og Vidar selv. Etter terningkast seks i riksavisene for sin forrige utgivelse, «Sidewalk Silhouettes» (2012), tar Vidar nå en ny vending. «Vårres Egen Lille Krig» er hans første utgivelse med norske tekster.

«Tekstene har alltid vært viktige for meg. Jeg er veldig fornøyd med de engelske sangene jeg har skrevet, men nå ville jeg forsøke å skrive noe som var enda tettere på livet, og enda mer presist. Jeg har jo snakket norsk hver dag i snart 40 år nå, så det sier seg selv at det er på det språket jeg uttrykker meg mest nyansert og nøyaktig».

Nyanser og presisjon er ekstra viktig for Vidar denne gangen, siden han går løs på store temaer:

«Jeg så et intervju med Kjell Askildsen på NRK, der han sa at: «Der er ingen annen problematikk enn den evige menneskelige problematikken: Hvordan kan vi for helvete klare å leve sammen?». Det sitatet summerer egentlig opp hva ‘Vårres Egen Lille

Krig’ handler om. Hvordan klarer vi å leve sammen - som kjærester og ektefeller, som fedre og mødre, som sønner og døtre, som venner? Hvordan, og hvorfor, holder vi det gående, i gode og onde dager? Folkene på plata kriger; med seg selv, og mot hverandre. Men de kriger også for hverandre; for noe stort og viktig. Jeg ser på

«Vårres Egen Lille Krig» som en veldig romantisk plate. Om folk som tror på, og sloss for noe. Folk som ikke gir opp».

«Vårres Egen Lille Krig» viderefører og utvider lydbildet fra «Sidewalk Silhouettes»: Sanger skrevet med kulepenn og kassegitar. Cinematisk musikk, i widescreenformat.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50