Wenche Myhre

STED

Grieghallen

DATO

Onsdag 2. oktober 2013

PRIS

420 / 370 / 320 + bill. avgift

"Heftig aften med en snerten snelle" Les BTs annmeldelse fra Wenche Myhres konsert i Grieghallen 23. mars >> Fredag 15. februar 2013 ble Wenche Myhre 66 år! Dette feiret hun i et utsolgt Drammens Teater der alle fire jubileumsforestillingene var komplett utsolgt. Konserten i Bergen lørdag 23. mars var utsolgt flere måneder i forveien, og onsdag 2. oktober er datoen å merke seg for alle som ikke klarte å sikre seg billetter til konserten i mars måned. Da inntar Wenche og hennes orkester ledet av Anders Eijas scenen i Grieghallen en aller siste gang! Wenche Myhre er en av våre mest folkekjære og slitesterke artister. Hun har nådd ut til et stort internasjonalt publikum gjennom en 60 år lang karriére. 

Mange husker henne i tospann med Povel Ramel. Andre får umiddelbart opp et bilde av Wenche som snørrete barnehageunge med spann og bøtte og sydvest, mens hele Tyskland, der hun i flere tiår har hatt superstjernestatus, smiler og snakker varmt om "Die Wencke". Så er det de som begynner å nynne på monster-hit’en "Når jeg blir seksogseksti". 

Nå er Wenche endelig i sitt 66. år, og markerer dette med en stor turné, singelutgivelse og biografien "66 – et liv uten sikkerhetsnett", ført i pennen av Mona Levin. Den nye singelen, "Prinsesse Smil", spesialskrevet for Wenche av Åge Aleksandersen, fikk terningkast fem i Dagbladet, som kalte den en "Hymne til livsgleden". Les anmeldelsen her >>

På jubileumsturnéen har Wenche Myhre med seg Anders Eljas Orkester, som består av:

  • Anders Eljas (kapellmester/flygel/keyboard/trekkspill)
  • Steinar Larsen (gitar)
  • Tom Erik Antonsen (bass)
  • Einar Thorbjørnsen (keyboard)
  • Arild Torvik (percussion/trommer) 
  • Gjestesolist Reidar Myhre (Wenches bror) på saksofon
  • Kor

ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50