Whitney Rose

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 9. mai 2017

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

200 + billettavgift (garderobeavgift inkludert)

Fremtiden for Whitney Rose er så lys at man blir blendet. I april og mai 2017 legger den 30 år gamle countrysangeren og stilikonet ut på en turne med fullt band i Skandinavia. “…a Canadian crooner rooted in the vintage charm of the genre’s golden years” - Rolling Stone Kanadieren Whitney Rose har toppet laget. Ikke bare har hun fått omfattende hjelp av selveste Raul Malo (The Mavericks) til å produsere et av fjorårets mest uunnværlige countrypopalbum “Heartbreaker of the Year”,  - hun har også fått kontrakt med Six Shooter Records (samme plateselskap som for gjorde en solid jobb med å lansere Sam Outlaw) og signert distribusjonsavtale i Europa med Thirty Tigers (Jason Isbell, John Prine, Sturgill Simpson, Lucinda Williams, Ryan Bingham, Parker Millsap, St. Paul & The Broken Bones, John Moreland, etc.).

Og det stopper ikke der - på den kommende EPen “South Texas Suite” (ute 27. januar), har hun en backing band bestående av blant annet Earl Poole Ball (som har spilt med blant andre Gram Parsons, Buck Owens, Marty Robbins og i 20 år vært fast medlem av backingbandet til Johnny Cash) og Redd Volkaert som er ansett som en av countrymusikkens Telecasterslingers.)

“A sultry country classicist with a tremble in her voice, Whitney Rose is partial to the magisterial gestures of the 1950s and 1960s” - New York Times

Nå har ikke Whitney noe desperat behov for namedropping, hun er sterkt forankret på egne ben I krysningen der bokstavtro honkytonk møter 60-tallsduftende vintagepop. Kanskje hun er en moderne Loretta Lynn, vår nye tids Patsy Cline eller den neste arvakeren til Dolly Parton? Det er klart i alle fall at hennes nylige flytting til Texas har formet utrykket, finslipt formen, og hun er klar for å overta verden.

Rootsy Music er mer enn stolte over å ha Whitneys tillit til å være vert for de skandinaviske konsertene. Dette vil være en “jeg var der” turné av rang, sann våre ord. 

Eller hvorfor ikke bare ta magasinet Guitar World på ordet: ”Rose skillfully delivers classic country magic.”


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: liv@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50