Wolfmother

STED

USF Verftet

DATO

Tirsdag 29. november 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

370 + billettavgift

Wolfmother kommer tilbake til Norge, og for første gang siden de fylte Peer Gynt i Grieghallen i 2007 er Bergen igjen med på turnékartet. Det australske bandet fikk en pangstart på karrieren da de slapp sitt selvtitulerte album, «Wolfmother», for drøyt ti år siden. Andrew Stockdale og gjengen hans gjorde rotekte hardrock på en måte man knapt hadde hørt make til siden 70-tallet.

Sleng Led Zeppelin, Black Sabbath, Blue Cheer og The Who i miksen, og du har et brygg som fråder monstrøs riffrock. At platen solgte i nesten to millioner eksemplarer og inneholdt hiter på løpende bånd, sier sitt om at gjengen satt på en vinnerformel. Vi nevner i fleng: «Woman», «The Joker and the Thief», «White Unicorn», «Dimension» og «Mind’s Eye». «Woman» vant for øvrig også en Grammy. Og da har vi ikke kommet lenger enn til debuten. 

Stockdale og kompani har siden den gang gitt ut eminente plater som «Cosmic Egg» og nå sist, «Victorious», som viser bandet i godt gammelt slag. Hardtslående, melodisikre, tunge og psykedeliske.

Bandet er kjent for å være et fremragende liveband. Det sier noe om nivået når du blir invitert til å spille under Led Zeppelins innlemmelse i Rock’N’Roll Hall of Fame. Det er også en fin ting å ha på CV’n at Guns N’ Roses-gitarist Slash valgte ut Stockdale som en av vokalistene til å synge på hans solodebut.

Da Wolfmother spilte i Oslo i vår måtte konserten flyttes fra Rockefeller til Sentrum Scene for å ta unna for etterspørselen. Konserten ble utsolgt i lang tid i forveien.

Det blir garantert vilt, vakkert og heftig når trioen spiller på Røkeriet.

 

SUPPORT: MOTHER'S CAKE

Tyske Mother’s Cake blander Stoner, Psykedelisk og progressiv rock sammen med sitt eget lydbilde uten å miste stemningen fra det bejublete debutalbumet "Creation’s Finest". 

Mother’s Cake som består av Yves Krismer (gitar), Jan Haußels (trommer) og Benedikt Trenkwalder (bass) tar sitt publikum med seg på en spennende reise som som holder grepet på lytteren til aller siste sekund .

 

 

     


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50