Kvelertak

STED

Garage

DATO

Fredag 2. mars 2018

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

20 år - leg.plikt. Ingen vergeordning

PRIS

450 + billettavgift

Selveste Kvelertak kommer til Bergen og Garage fredag 2. og lørdag 3. mars!

Årets Rockepresang til folket kommer sent, men godt! 

Dette vil du ikke gå glipp av. Kvelertak er for tiden ute på arenaturne med Metallica i Europa, men skal mellom slagene gjøre noen få utvalgte shows i begynnelsen av året.

Tanken med disse konsertene er å støtte opp de lokale og VELDIG viktige konsertstedene for Norsk Rock. Samtidig som man heller ikke skal glemme hvor det hele startet for Kvelertak.

Nå som de er ute og spiller 40.000 kapasitets konsertsteder i Europa, så er det lett å glemme alle årene med blodslit på turnebussen. Men Blodtørstheten har ført de steder og uten all svette og energi fra både band og publikum så hadde nok historien vært en annen. Uten de lokale rockestedene vil det ikke finnes grobunn for ny fet rock.

Alle showene Kvelertak har annonsert så langt i Norge har solgt ut på minutter, så vær klar onsdag 20. desember kl 12.00 for å sikre deg billett til en av 2018 første skikkelige rockebonanzas!

Her er melding fra Kvelertak HQ:

"Nå e det lenge siden me har spelt skikkelige punkekonserter i Norge, og me savne det! Derfor kjøre me på med konserter innimellom Metallica slagene og besøke både byer me ikkje har besøkt på ei stund, og spele på venues som det e altfor lenge siden me har spelt på. Det komme umulig te å gå bra, men det bler jævlig morro! Me glede oss noke sinnsjukt! Sees på konsert!" - The Kvelertaks

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50