Kygo

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Lørdag 25. august 2018

DØRENE ÅPNERTID

18:00 21:00

ALDER

Publikum under 15 år må gå i følge med verge. Anbefalt nedre alder 12 år.

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

Hovedområde (General Admission): 650 + billettavgift, Golden Circle: 1050 + billettavgift

Bergen Live er enormt stolt over å annonsere at en av verdens største EDM-artister ENDELIG kommer hjem til Bergen for å presentere ny musikk og gigantiske hits i et spektakulært liveformat på Koengen!

Konserten er en del av Kygos Kids in Love Tour, som er hans største og mest ambisiøse produksjon noensinne. Sist gang Kygo spilte i Bergen var på hans Cloud Nine Festival på Koengen i 2016, hvilket var en sensasjonelt energisk og utsolgt folkesfest. I helgen spilte Kygo for et utsolgt Telenor Arena. 

Kygo er Norges største musikksuksess gjennom tidene og en av EDM-sjangerens pionerer. Eventyret begynte med at han ble kronet til Spotify’s Breakout Artist i 2015, etter at han ble den artisten som raskest nådde 1 milliard streams på Spotify.

Siden den gang har han spilt konserter for flere titalls millioner mennesker verden over, samarbeidet med artister som Selena Gomez, U2,  Ellie Goulding og John Newman, og sammenhengende vært en av strømmetjenestenes mest spilte artister med enorme hits som Firestone, Stole The Show, It Aint Me, First Time og Stargazing.

Som DNs Audun Vinger skriver har Kygo ”endret den internasjonale popmusikkens kurs”.

Kygos første studioalbum, «Cloud Nine», debuterte på førsteplass på iTunes Dance Album Chart og Nielsen Soundscan’s Electronic Albums chart, og Rolling Stone beskrev det som «unfailingly gorgeous».

Oppfølgeralbumet Kids in Love, som utkom sent i 2017, har også gjort stor suksess på listene med hits som Stranger Things, Never Let You Go og Kids in Love. Hos Billboard får albumet skryt for at det "mixes a multitude of genres, but manages to encompass a cohesive body of work, which radiates with Kygo's signature sound".

Elektronisk dansemusikk nytes best på fest og nettopp dét skal det bli på Koengen denne kvelden. Vi minner om at konserten i Telenor Arena i helgen var helt utsolgt og anbefaler publikum å sikre seg billett før det er for seint…

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50