Lisa Nilsson

STED

Peer Gynt - Grieghallen

DATO

Søndag 2. september 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

PRIS

470 / 420 + billettavgift

Lisa Nilsson legger ut på turné med jubileumskonserten Himlen runt hörnet 25 år!

I høst fylte Lisa Nilssons album Himlen runt hörnet 25 år, hvilket ble feiret med tre utsolgte konserter på Göta Lejon i Stockholm. Der fremførte den svenske souldivaen albumet i sin helhet og inviterte publikum på en reise gjennom hennes eventyrlige musikalske karriere.

"Lisa Nilsson firar souligt jubileum. Och vilken lysande soulfest det blir. Nilsson strösslar med kul egna anekdoter om skivan som blev grunden för hela hennes karriär” skrev Aftonbladet i sin rosende anmeldelse av konserten.

I år fortsetter feiringen av jubileet. Lisa Nilsson legger ut på en omfattende høstturné i de skandinaviske landene. Billettene legges i salg 22. mars.

Lisa Nilsson slo gjennom med dunder og brak da hun i 1992 lanserte Himlen runt hörnet. Noen av hennes største hits er fra nettopp dette albumet. Nilsson har siden gjennombruddet vært en av Skandinavias mest folkekjære artister. Foruten pop/soul/visesjangeren har Nilsson utforsket jazzen og braziliansk folkemusikk. Hun har bl.a. samarbeidet med artister som Mauro Scocco og Bjørn Eidsvåg.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Peer Gynt - Grieghallen

Kapasitet: stående: 1500, sittende: 700
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: grieghallen@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50