Foto: Ingrid Pop

Foto: Foto: Ingrid Pop

Marit Larsen

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 26. april 2016

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

370 + bill. avgift

Som tenåring tok Marit Larsen popverdenen med storm på slutten av 1990-tallet, da som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don´t Say Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte M2M over 12 millioner singler og album på verdensbasis. I de senere år har Marit gjort stor suksess som soloartist, og har markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere. Under eget navn har hun gitt ut fire album. Det siste av dem, det kritikerroste When The Morning Comes, ble sluppet i 2014, og er det første albumet hun også har produsert selv. 

Denne vinteren har gått med til skriving, produksjon og ferdigstilling av helt nytt materiale, som vil ta publikum enda litt nærmere Marit. Vi skal bli med henne bort til det hjørnet i baren der Joni Mitchell og Gillian Welch sitter. Flere strenger, mer sjel. Svinge ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Marit ville bevege seg inn på, uten å helt vite når. Men i 2016 skjer det. 

Dette året markerer også et annet skifte. Marit har ikke lenger et stort plateselskap i ryggen, hun har opprettet egen label - og er for første gang i sin karriere helt uavhengig. Dette året representerer altså en ny epoke for Marit som artist, men også for Marits lyttere over hele verden. 

Nytt materiale slippes i april, og sammen med bandet, som nå består av Mari Kreken, Tor-Egil Kreken og Christer Slaaen, reiser hun snart på tur igjen. Da blir det endelig mulig å stifte nærmere bekjentskap med det nye, sjelfulle låtuniverset – et univers der også velkjente pop-perler ikles ny drakt. Kvartetten gir den innholdsrike låtkatalogen en mer akustisk innpakning – personlig og nært, mer folk og enda mer Marit. 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50