MK’s Marvellous Medicine

STED

Garage

DATO

Lørdag 10. desember 2016

ALDER

20 år

PRIS

220 / 170 + billettavgift

”Der MK’s Marvellous Medicine spiller, blir det snakket høyt om et uvanlig talent”, skriver Dagbladet . I sommer åpnet de Notodden Bluesfestival  og Robert Sætervik, NRK Radio Rock, omtalte dem som en ”grenseløs trio med blues i bunn - men byr på så uendelig mye mer”. Trioens opptreden på Bergenfest ble sendt på NRK Radio Rock. Flere utdrag blir sendt denne høsten.

Selv om talentet er usedvanlig, er det kanskje den spontane spillegleden og viljen til å utforske mulighetene i trioformatet som skiller dem fra alle andre. Ambisjon er å skape nye frisk gitarmusikk. Det er akkurat det Marie Kristin, Felix og Stian gjør, det er MK’s Marvellous Medicine.

Det er selvsagt Marie Kristin Dale , som er midtpunktet i MK ’s Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul-inspirerte sang, låter og bandlederegenskaper, så har du supertalentet fra Bergen.

MK har samlet en trio for å sette sine musikalske ambisjoner ut i livet. På trommer har vi «lokomotivet»fra Haugesund, Felix N Rudi . På bass finner vi Ålesunderen Stian Brungot. MK’s Marvellous Medicine er en sammensveiset trio, en solid og levende groovemaskin.

Marie Kristin lager ny og frisk gitarmusikk. Inspirasjonskilder er Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Susan Tedeschi, Amy Winehouse og Beatles. Men i turnébussen høres også nye artister og sjangere som hip hop, elektronika og beatbasert musikk og nyere gitarmusikk som Black Keys og White Denim og Wolfmother. Trioen lever på ingen måte i fortiden.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50