Mustasch

STED

Garage

DATO

Onsdag 22. november 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - leg.plikt.

PRIS

250 / 200 + billettavgift

Noen ganger er det enkle det beste. Svenske Mustasch spiller rock med forsterkerne skrudd opp til elleve og beinstillingen så brei at man nesten drar på seg brokk. Som seg hør og bør når man spiller klassisk hardrock med en attityde som får blodårene i pannen til å poppe.

Gjengen kan vise til en imponerende CV: åtte album, en dunderhit med Double Nature, utsolgte turnéer i Sverige, support- og headlinerturnéer med Mötorhead, Gluecifer og kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnominasjoner – herav en seier i kategorien Årets Hardrock.

Året startet sterkt med en bejublet opptreden på Melodifestivalens mellomakt sammen med visesangeren Hasse Andersson. Sammen fremførte de klassikeren Änglahund i ny hardrockinnpakning og ble hyllet av både presse og publikum. Hør den på Spotify, hvor den har passert en million strømminger.

I sommer turnerer bandet med stopp bl.a. på Sweden Rock, Garage Sound Festival i Madrid og John Smith Rock Festival i Finnland. 

Så: Er du en av de som hører på High on Fire til frokost, spiller gammel Black Sabbath til kaffen og avslutter tannpussen med å headbange til Motörhead, så vet du hvilken dør du skal ta når Mustasch gjester byen 22. november.

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Garage

Kapasitet: 330
Webside
Telefon 55 32 19 80
Epost: info@garage.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50