Phil Collins

STED

Bergenhus Festning - Koengen

DATO

Mandag 10. juni 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:00 TBA

ALDER

15 år - vergeordning for U15

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

990 (Hovedområdet) / 2500 (Golden Circle) + billettavgift

En av Storbritannias største artister gjennom tidene annonserer ny turné i Europa! Den legendariske hitmaskinen Phil Collins spiller kun én konsert i Norge i 2019 – på Koengen på Bergenhus Festning.

Med 100 millioner solgte album, #1-utgivelser i alle verdens hjørner og en katalog som har vært lydspor til millioner av liv, er Phil Collins en legende uten sidestykke. Musikken hans har inspirert generasjoner av artister og Collins får til stadighet nye fans i alle aldersgrupper på alle breddegrader.

Phil vendte tilbake til scenen med en rekke utsolgte konserter i Europa i 2017, fulgt av en omfattende turné i Sør- og Nord-Amerika.

"I thought I would retire quietly," uttaler Phil om tilbakekomsten, "But thanks to the fans, my family and support from some extraordinary artists I have rediscovered my passion for music and performing. It's time to do it all again and I'm excited. It just feels right."

Phil Collins har flere topp 40-singler enn noen annen artist som dominerte musikkscenen på 1980-tallet, og er en av sin generasjons mest suksessrike og anerkjente artister. Collins entret først scenen som trommis og senere frontmann i det legendariske bandet Genesis, og gjorde i 1981 sin solodebut med albumet Face Value – et album som blant annet inneholder superhiten In The Air Tonight.

Collins fulgte opp albumet med en lang årrekke som hitmaker. Blant annet kan Collins vise til tre #1-hits i Storbritannia - Easy Lover, You Can't Hurry Love and Against All Odds (Take A Look At Me Now) – samt syv #1-hits i USA og globale superhits som One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story og Dance Into The Light, for å nevne noen.

VIP-pakker er tilgjengelig her >> Disse inkluderer Golden Circle-billett og tidlig inngang (early entry).

Generell informasjon om konserter på Bergenhus festning>>

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Koengen

Byens største konsertarena.

Kapasitet: Maks 23 000, avhengig av oppsett/produksjon.

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
KJØP HOTELLPAKKE HER
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50