Pompel & The Pilts - 30 år

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 24. november 2018

DØRENE ÅPNERTID

20:00 21:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

350/300 + billettavgift

I år er det 30 år siden Bergen for alvor ble en rockeby. Bli med å feire legendariske Pompel & The Pilts sine tredve uforglemmelige år!

I år er det 30 år siden Bergen ble en rockeby. Da spilte nemlig Pompel & The Pilts inn sine første seks låter på en Tascam 244. For de uinnvidde så er dette en firespors båndopptaker. Det var gjerne slik demoer ble til på den tiden. Alt begynte med en firesporer og noen kassetter. Pompel kopierte sine opp i seksti eksemplarer og solgte dem på Apollon, som den gangen lå på hjørnet mellom Nygårdsgaten og Christiesgate.

Resten er, som de sier - historie. En temmelig god og lang en også. Pompel har gjennom de siste tre tiårene trådt inn og ut av manesjen, men låtene deres har aldri forsvunnet fra folks bevissthet. De har levd sitt eget liv, knyttet til seg minner og følelser og står i dag som reale bautaer i den bergenske musikkanonen.

Når man disker opp med riff av ypperste merke og skriver tekster som sier noe folk kan relatere seg til så blir det gjerne sånn. I tillegg har Piddi og Pompel bevist igjen og igjen at de er et av landets mest potente liveband. Ingen får salen til å gynge som byens tetteste rytmeseksjon og scenens smarteste rockegitarist. Om du går hjem fra en Pompel & The Pilts uten alvorlig krøll på stemmebåndene, har du nok ikke helt hatt dagen.

Nå skal Pompel & The Pilts feire at tidløse sangskatter som «Brenner i butikken» og «Sangen om Lene» har blitt tretti. Så da er det bare å plukke frem sine fineste klær og bunkre opp med halspastiller - sånn til dagen derpå. Det kommer nemlig til å bli en djevelsk fest når vår favoritt-trio inviterer til jubileum.


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50