Prophets of Rage

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Onsdag 4. juli 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 21:00

ALDER

15 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

650 + billettavgift

Superbandet Prophets of Rage kommer til Bergen! Forsalget starter 15. mars kl. 09.00 - meld deg opp her!

Hva får man om man kombinerer et av rockehistories mest hardtslående band med to av hiphopens mest sagnomsuste frontfigurer?

Vi snakker selvsagt om tre fjerdedeler av Rage Against the Machine, Public Enemys Chuck D og Cypress Hill-overhode B-Real. Ikke bare er dette en eksplosiv kombo rent musikalsk, samlet har den kruttsterke konstellasjonen Prophets of Rage også tilgang til en låtkatalog som mangler sidestykke de siste tiårene.

Om det ikke blir fest av gromlåter som «Killing in the Name», «Insane in the Brain», «Bring the Noise» og «Testify» så er det i alle fall ikke avsenderne som har et humørproblem.

Musikkjournalist Asbjørn Slettemark uttaler følgende om profetenes livesirkus:

«Prophets of Rage live var den største festen av en konsert jeg var på i 2017. Det var en oppvisning i hvordan sy tre bands låter – Rage Against The Machine, Public Enemy og Cypress Hill – sammen til en heidundrandes helaften av rock, rap, nostalgi og moro. Jeg hadde egentlig ikke så voldsomt store forventninger, men etter bare noen låter føltes det helt naturlig at B-Real og Chuck D frontet Rage Against The Machine. Kall dem gjerne coverband eller revolusjonær karaoke, men glem å stå stille når B-Real tar på seg palestinaskjerfet og setter i gang Take The Power Back.»

Prophets of Rage ble opprinnelig samlet for melde fra om en ting og to de ikke var spesielt happy med under det pågående presidentvalget i USA i 2016. Det resulterte i EP’en «The Party’s Over» og en serie med allerede legendariske festivalopptredener, inkludert prestisjetunge Download og Hellfest. Siden den tid har de opparbeidet seg et rykte som et av de beste livebandene som er på landeveien om dagen.

I fjor kom platen «Prophets of Rage» som inneholder noen årets mest hardtrockende låter, deriblant «Unfuck the World».

For å si det mildt, det kommer til å blåse hardt i trekronene rundt Bergenhus Festning når denne gjengen detonerer 4. juli. To dager tidligere, mandag 2. juli, spiller superbandet i hovedstaden, på Sentrum Scene. Denne konserten offentliggjøres samtidig som konserten i Bergen.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50