Rafferty

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 13. februar 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

200 + billettavgift

Fra tidløs litteratur til klassiske filmer, mange av de mest minneverdige historiene begynner på øde motorveier og sideveier som splitter - og koker sammen det som Nord-Amerika er. Enten det er Jack Nicholson i Five Easy Pieces eller Jack Kerouac i On The Road, turen i seg selv blir målet og ufravikelig endrer det mannen, en mil om gangen.

Sanger, kunstner og låtskriver Rafferty opplevde sin en egen renessanse i en tilsvarende reise.

Sett fra den andre siden, så ble Rafferty`s første singel, "Apple Pie",  brukt som soundtracket til Apple iPhone 6 lansering, det ble den mest brukte sangen i Apples historie til produktlansering og fungerer som den første singelen fra hans kommende debut EP produsert av Grammy® Prisbelønte "Producer of the Year" Jeff Bhasker [Kanye West, Mark Ronson, Bruno Mars, moro., Jay-Z].

Den kommende EP`en presenterer Rafferty`s patenterte sound forvitret av livets stormer og drevet av 808`s, drivende bass, rockeswæg og et snev av country twæng. "Stemningen er veldig maskulin, men det er en romanse knyttet til det," forklarer han. "Jeg ønsker å lage det som Frank Sinatra, Johnny Cash, og Elvis hadde. Det er moderne, samtidig som det fremkaller spøkelsene fra gammelt av."

Til syvende og sist, Rafferty stiger opp til anledningen med en visjon for det 21. århundre forankret i de beste egenskapene av klassisk old school maskulinitet. "Det handler om å stå høyt, med sårbarheten av å være en solid gentleman," avslutter han. "Jeg tror vi kan skape stabilitet og finne sannheten i sanger."

Rafferty gjorde sin første opptreden i Norge på Trænafestivalen og han ble forelsket i Norge. Og Norge ble forelsket tilbake og nå skal han gjøre en runde i februar.

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50