Razika

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 19. januar 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 + billettavgift

30. november slipper Razika sitt fjerde album «Sånn kjennes verden ut»! På nyåret skal vi igjen få kjenne hvordan Razika høres ut når de legger ut på turné i Norge!

«Kjære alle sammen! Vi er tilbake! Etter en del prøving og feiling, er vi endelig klare for å vise dere det vi har jobbet den siste tiden. Vår nye plate «Sånn kjennes verden ut» kommer 30. november og vi gleder oss til å slippe første singel «En sjanse til» allerede 7. september. Etter jul legger vi ut på turné - kjøp billetter i dag så er du sikret plass! Tusen takk for tålmodigheten!"

30. november slipper Razika sitt fjerde album. Den  kommende  plata  markerer en ny start, med  både nytt  plateselskap, Jansen  Records, og nytt  samarbeid  med  produsent Matias  Tellez,  som  ikke  har  jobbet  med  Razika  siden  deres debutplate  i  2011. Vinteren 2019 legger de ut på klubbturné i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Der de første albumene innebar en uimotståelig smeltedigel av ska, pop, punk og reggae, sterkt påvirket av de bergensbaserte bandene The Aller Værste, Gjennomslag og Program 81/82 og Alle Tiders Duster, skiller «Sånn kjennes verden ut» seg ut med et mer pop og rock-vennlig uttrykk. Tekstuniverset har modnet og består av fortellinger om livet i en brytningsfase. Tempoet er saktere, produksjonen er varmere og lydbildet større - men musikken er likevel energisk, livsbejaende og full av kraft. 

Jentene  i  Razika  har  kjent  hverandre  siden de startet  på  barneskolen,  spilt  sammen  siden de var  femten  år  gamle, og bandet  har  holdt  på  i  snart  tretten  år. Det er ganske  unikt  i dagens  musikklandskap,  spesielt  med  tanke  på at medlemmene  fortsatt er midt  i  tjueåra.  Kjent for årevis med kontinuerlig turnering på alt av klubber og festivaler (Øyafestivalen, Slottsfjell, Bergenfest, Vinjerock ++) har de blitt et av landets tighteste band. 

 


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50