Razika

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 21. januar 2017

ALDER

18 år - vergeordning. Minimum alder 15 år.

PRIS

250/200 + billettavgift

Alle som har opplevd en konsert med Razika, vet at det er en fest! Med hitsingler i fleng, byr de på alt fra bittervakre ”Vondt i hjertet” fra deres første album, til den nyeste platens maktdemonstasjon ”Faen ta deg”. Alt blir servert med Razikas signaturlydbilde, en herlig blanding av Indiepop med forfriskende elementer av Ska.

Razika har akkurat vært i Berlin for å spille inn ny musikk og nylig slapp de singelen Se deg ikke tilbake.

Låten handler om Sylvi Listhaug og Norges håndtering av flyktningkrisen. «Kjære Norge - hvor hardt må hjertene slå?» synger Marie Amdam, på et lydteppe i klassisk Razikastil med blåsere og handclaps. Låten finner du her  >> (Spotify)

Les mer om Razika her  >> (PDF)

 

Support OBijAN & 9 Grader Nord

OBijAN er soloprosjektet til Jan Eivind Bertelsen, bedre kjent som trommeslager i Fjorden Baby!. Han har fått med seg en samling av erfarne Bergens-musikere og lager pop-sanger inspirert av alt fra reggae til indie. Han har gitt ut to singler og spilt på blant annet Vill Vill Vest, Den Elleville Festen og Klubb-Øya. 
  


9 grader nord for ekvator ligger Sri Lanka, et musikalsk og kulturelt orienteringspunkt for denne svært spennende kvartetten fra Bergen. I følge dem selv spiller de en orientalsk miks av srilankisk folkemusikk og latinamerikanske rytmer – ispedd en dæsj progrock. Stikkord er aggresivt fløytespill, overveldende vokale prestasjoner og drivende gitarer. Dette er fengende dansemusikk og interessant lyttemusikk som aldri før har blitt laget i Bergen. 9 Grader Nord ble tildelt Vipps/Bergenfest-stipendet i 2016.
  


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50