Sidersmaking - Smaken av Hardanger

STED

Snekkerbrakken

DATO

Fredag 1. februar 2019

DØRENE ÅPNERTID

17:30 17:30

ALDER

18 år

PRIS

455 + billettavgift

Sider fra Hardanger er det første og eneste alkoholholdige produktet i Norge med beskyttet geografisk betegnelse – og dét med god grunn. Produsentene som får benytte seg av merkevaren dyrker frukt og bær på gårdene sine i Hardanger, og kjennetegnes alle av sin lidenskap for den gode smaksopplevelsen. 

Denne kvelden samles vi i Snekkerbrakken til smaking av sider frå Hardanger. Her får du prøve alt frå det tørre og sprudlende, til det fruktige og søte. Finn din favoritt, og la deg imponere av det store utvalget av god sider!

Eple- og siderproduksjon har ei spennande historie, som Bente og Kjetil fra Utne Hotel i Hardanger skal lære oss mer om i løpet av smakingen.


Sidersmaking - Smaken av Hardanger

Vi starter med velkomst kl. 17.30. 

Sittende smaking av sider fra Hardanger starter kl. 18.00.

Smakingen er ledet av Bente og Kjetil fra Utne Hotel.

Ingen forkunnskaper er nødvendig – kun interesse for gode smaker!


VENUE

Snekkerbrakken

Byens fineste selskapslokale ligger idyllisk til i historiske og frodige omgivelser på Bergenhus Festning.

Webside
Telefon 55 21 50 60
Epost: sb@bergenlive.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50