Sigrid Moldestad

DATO

Tirsdag 30. september 2014

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

250 + bill. avgift

Hun kaller seg selv en “folkartist”, og legger aldri skjul på at det er fra folkemusikken hun henter sin inspirasjon og har sine røtter. Men Sigrid Moldestad er så uendelig mye mer enn det: gjennom sine fire soloplater har hun skapt et eget uttrykk. Hun trives best med å spille sammen med andre musikere, leke med sjangre og å formidle. Med et sterkt fortellerhjerte tar hun publikum med seg dit hun vil. Det er vemodig vakkert, lekent og energisk eller mørkt og kraftfullt.

2014 har vært et godt år for den Bergensbaserte artisten. Platen “Brevet til Kjærleiken”, produsert av Kato Ådland, har kun fått femmere og seksere. Dagbladet kalte utgivelsen “et mektig møte mellom norsk folkemusikk og americana” og VG skrev “Moldestads musikk er simpelten nydelig”.

Det siste halvåret har Moldestad turnert på alt fra jazz-, folkemusikk-, country- og rockefestivaler. BT spanderte terningkast seks for hennes konsert på Malakoff Rockfestival i sommer.

Nå står Bergen for tur. Sigrid Moldestad kommer med sitt fantastiske band der både langeleiker, gitarer, trøorgel, hardingfele, korsang, munnharpe trommer og bass blir å høre. Det blir trangt både på scenen og i salen på Lille Ole Bull tirsdag 30. September!

Sigrid Moldestad ble kåret til “Årets folkemusikkartist” i 2010. Hun har mottatt en rekke kulturpriser. Hun fikk Spellemannspris for solodebuten “Taus” i 2007.

I tillegg til solokarrieren har hun samarbeidet med artister som Karl Seglem, Christianssand Ensemble, Gabriel Fliflet, Spindel mm.

Dato: Tirsdag 30. September 2014 Sted: Lille Ole Bull Konsertstart: kl 20.00

Dørene åpner: kl 19.00 Billetter kr 250 + avgift i salg fra tirsdag 2. september kl 09.00

Konserten inngår i Bergen Live Sessions – les mer her: http://bergenlive.no/sessions


ARTIST’S LINKS

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50