Sipher

STED

USF Verftet

DATO

Fredag 3. mai 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

250 + billettavgift

Med energibunten Eirik Søfteland i spissen feirer Sipher sitt debutalbum “Atlas” med en helaften på USF Verftet!

Her blir det flerrende gitarsoloer, tunge riff, mektige kor, elleville effekter og låter fra både egen katalog og fra storheter som Queen, Deep Purple, Led Zeppelin og Muse. Ingen grunn er god nok til å gå glipp av denne festen, med andre ord!

Energiske Sipher høstet strålende kritikker for sitt debutalbum “Atlas” som de ga ut i fjor høst. Bandet består av noen av byens fremste musikere, heriblant frontperson Eirik Søfteland, som har trollbundet det norske folk med sin store røst gjennom TV-skjermen og fra scenen de siste årene. 

Dette blir en festkveld der bandet selvsagt spiller hele debutalbumet “Atlas”. I tillegg vil de ta med publikum på en musikalsk ferd hvor de fletter inn låter av band som har inspirert dem til å bli de musikerne de er i dag. Det rår liten tvil om at dette er oppskriften på en enorm kveld!

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50