Store P

STED

USF Verftet - Røkeriet

DATO

Fredag 3. november 2017

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - Vanlig inngang. U18 på galleri - Inngang ved Klokken

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

270 / 220 + billettavgift

«Store P speler i ein eigen liga», skriver Bergens Tidende i sin anmeldelse av singelen Vi esje herfra, som kickstartet Store P-året 2017. Debutalbumet fra 2014 er «ein vaskeekte norsk rapklassikar» i følge BT, som også høstet seksere over en lav sko og vant Spellemann i kategorien urban.

Nå er P tilbake med mer melodiske hiphop, synth, sub og space – og et liveformat som er enda mer ambisiøst enn det han fikk klubbscenene til å riste med da han var ute og luftet Regnmannen for tre år siden. Det eg trengte sånn reint personlig var mer alpakka», kommenterer P til 730.no om Vi esje herfra sin alpakkaspekkede video.

Solodebuten til Store P, Regnmannen, slo gjennom støyen som en fløyelsmyk knyttneve i 2014. Albumet høstet toppkarakter i samtlige av de største mediene her til lands og rapperen fra Fyllingsdalen kunne ta med seg en velfortjent Spellemannpris hjem til Bergen.

Etter at albumet hadde gått sin seiersgang blant anmeldere og fans over hele landet, og en omfattende Norgesturné var tilbakelagt, trakk Store P seg igjen bort fra søkelyset. 

I år er han tilbake for fullt, og har så langt gitt oss knallsinglene Vi Esje Herfra og Dypt, med tilhørende bemerkelsesverdig fete videoer, og sist den nydelige singelen Huske Å Puste, en sommerbris av en låt.

Da Store P spilte på by:Larm tidligere i år, var det med det beste liveshowet vi har sett fra denne mannen noensinne, og Dagbladet trillet en meget velfortjent 5’er på terningen.

Det svært etterlengtede oppfølgeralbumet ”Rommet” ventes til høsten, og det er bare å gjøre seg klar for å bli smeltet av Store Ps unikt smakfulle sound.

NB! Galleriet i Røkeriet vil denne kvelden være forbeholdt publikum U18. Det er to forskjellige billettkategorier til arangementet: ordinære billetter og U18-billetter.
Vanlig inngang for publikum over 18 år og inngang ved klokken for publikum under 18 år. Våre vakter vil ta i mot dere og rettlede dere. 


Support: Mats Dawg

Rapperen Mats Dawg (NMG/G-Huset/Siste Steg) er nordlending og bergenser i én kropp, og kalles en av landets beste livevokalister av kollega Lars Vaular. Siden midten av 2000-tallet har den umiskjennelige stemmen hans figurert på mixtapes og hiphopklubber rundt i landet, og blitt en favoritt hos mange. Høsten 2016 slapp Dawgen de to første singlene fra sitt nye prosjekt; "Sensasjonell" og "Én vei", med en ny sound i form av samarbeidet med Horten-produsenten Makko Makeba, til stor glede for fans og nye lyttere. Se opp for helt nytt materiale live på scenen!

 


Support: Myra

Litt over et halvt år etter at Myra la ut sin første låt på Soundcloud har hun blitt en av de største snakkisene i norsk populærmusikk - hun har gitt ut låten "Ventet på deg" med Lars Vaular og blitt omtalt av Dagbladet som "et vendepunkt i norsk rap". Singelen "Link opp" (produsert av Kvamkollektivet) er umiskjennelig Myra. Sensuelt, nært og deilig melodisk med en herlig glimt i øyet uten noen gang å bli tullete. Med en iboende kulhet i stemmen som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass har Myra på kort tid fått en liten dedikert fanbase som spent venter på mer av henne.
 


Support: MachoMayne

MachoMayne er ikke mer enn 13 år, men har en tilstedeværelse og energi på scenen du kun finner hos de beste artistene. Macho har gitt ut de tre låtene "Skrik", "Shit, her går det ned" og "Fidget Spinner", som er på vei til å bli en moderne klassiker. Og selvfølgelig et allerede legendarisk vers på Store P sin "Sruttar Som En Struts". Tidligere har unggutten varmet opp for Cezinando og da han gikk på scenen før Kjartan Lauritzen på USF Verftet tidligere denne måneden hersket det ingen tvil om at unge MachoMayne hører hjemme på stor scene med de store karene.


 


VENUE

USF Verftet - Røkeriet

Kapasitet: 1300 stående / 500 sittende.
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: post@usfverftet.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50