Foto: Stian Andersen

Foto: Foto: Stian Andersen

Susanne Sundfør

STED

Bergenhus Festning - Bastionen

DATO

Fredag 19. august 2016

ALDER

Under 15 år skal komme i følge med voksen

PRIS

420/370 + billettavgift

HER FINNER DU PRAKTISK INFORMASJON FOR KONSERTEN >> Tider: Portene åpner: 19:00 Support Bow To Each Other: 20:00 Susanne Sundfør: 21:00 Slutt: 22:15 Fredag 19. august kan Bergen igjen oppleve Susanne Sundfør og hennes magiske musikkunivers. Denne gangen på intime Bastionen scene på Bergenhus festning. Hun er en norsk nasjonalskatt og har mottatt internasjonal kritikerros og oppmerksomhet for sine liveopptredener og sitt nyeste album ”Ten Love Songs”. Hun ble senest hedret med et godt knippe Spellemannspriser ved årets utdeling!

For Susanne Sundfør var 2015 fullt av milepæler. Først kom hennes femte studioalbum ”Ten Love Songs”, et album som ble tatt i mot av en internasjonal musikkpresse med stormende applaus. Britiske The Guardian mente at Susanne Sundførs musikk bryter alle reglene og er rett og slett forbløffende, og ga henne 5 av 5 mulige da de anmeldte albumet.

NRK P3 kastet seg også med i jubelbrølet, omtalte Sundfør som en av Norges aller største musikere og i en klasse for seg – og trillet terningen sin til en sekser.

Etter et mildt sagt vellykket albumslipp bestemte Sundfør seg for å bringe suksessen til livescenen. Sommeren 2015 var hun å finne på de største festivalscenene i Norge, og hun fikk i tillegg æren av å avslutte fjorårets Øyafestival i hovedstaden.

Igjen var anmelderne i ekstase; Aftenposten mente at Sundfør målbandt over 10.000 tilskuere og sto for en maktdemonstrasjon så intens at musikkhistorie ble skrevet der og da – og atter en gang fikk hun trillet en sekser som lønn for strevet.

SUPPORT: BOW TO EACH OTHER

Bow To Each Other er en Norsk - Kanadisk indie pop duo bestående av Gunhild Ramsey Kristoffersen og Megan Kovacs. Bandet ble startet da begge flyttet til Norge etter å ha gått på LIPA i Liverpool. Både Gunhild og Megan er også faste medlemmer i Susanne Sundførs band. 

Bow To Each Other vant Spellemannspris i 2016 for sitt siste album «My heart is a target». Tidligere i år slapp de singelen «Crave me» som fikk mye god omtale, og bandet slipper også sin nye single «Where is your heart» 16. September i år. 

ARTIST’S LINKS

VENUE

Bergenhus Festning - Bastionen

Intimt og naturskjønt område på Bergenhus Festning. Kapasitet: 3500 personer

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50