Sweden

STED

Lille Ole Bull

DATO

Tirsdag 10. april 2018

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

PRIS

200 + billettavgift

Hvis du har hørt på det nå avdøde FM-nettet de siste årene, skal du ha jobbet hardt for å ikke ha hørt Sweden sine refrenger velte ut av høytalerne.

Debutsingelen, «Tomorrow Calling» var lista på P3 i over et halvt år og Hey C’mon tok over der den slapp. Albumet «Under the Sycamore Tree» endte opp alskens årsbeste-lister det året. Siden da har «Pretending on the Weekends», «Just a Kid», «Oh, Dusty» og «Sea Change» vært listet på henholdsvis P3 og P13, og bandet har blant annet spilt på den største scenen på Øyafestivalen, turnert land og strand rundt, spilt konserter i Russland, mens Japan nå står for tur.

Etter at gitaren har glimmret med sitt fravær på radio og hitlister en stund, er den nå på full fart tilbake! Passende nok slapp Sweden singelen Back Again tidligere i høst som ble spilt på P3 og listet på P13. Et perfekt frampeik til albumet som kommer i februar. 

Confetti. er spilt inn i det nå berømte Ocean Sound Recordings på Giske utenfor Ålesund, av Magnus Lindberg og Niklas Berglöv (Love Antell, Vasas Flora & Fauna, Linn Koch-Emery), og mikset og mastret av Lindberg. Det er greit å samarbeide med folk fra «hjemlandet» også, tross alt, der inspirasjonskilder som Popsicle, Brainpool, Starmarket og The Cardigans har gått opp stiene før dem.

«Confetti.» slippes på Vestkyst Records 9. februar. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

Lille Ole Bull

Kapasitet: 250
Webside
Telefon +47 55 32 11 45
Epost: info@olebullscene.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50