The Dogs

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 30. mars 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

275 / 225 + billettavgift

Nytt år, nytt album, ny turnè!

Det handler selvsagt om Norges mest hardtarbeidende band - The Dogs. Like selvsagt som at guttene er klare med et nytt album, har de valgt å legge et av stoppestedene på turnèen innom USF Verftet. 30. mars er datoen og frontmann, Kristopher Schau, har noen klare formeninger om hvorfor Bergenseren skal ta turen:

«Etter at Garage la inn årene og tårene etter hvert har fått tørke, så tenker vi at Bergenseren trenger en oppmuntring mer enn noensinne. Derfor har vi denne gangen bedt med byens egne søtnoser i Pogo Pops til å gjøre dette til en helaften nede på Verftet. Tror nesten festen må markeres med litt pyro òg, om huset tillater det? Bergen har vært jævla gode med The Dogs opp gjennom åra, så nå føler vi det er på tide å gi litt ekstra tilbake. Dere er gode vettu! Våte, men gode. Derfor det passer så godt med oss på besøk, for vi er så svette og gode. Er nesten det samma».

Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!


VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50