Naja Rosa Koppel

Foto: Naja Rosa Koppel

The Savage Rose

STED

USF Verftet

DATO

Lørdag 4. mai 2019

DØRENE ÅPNERTID

19:00 20:00

ALDER

18 år - vergeordning

VERGESKJEMA

SKJEMA

PRIS

400 + billettavgift

The Savage Rose returnerer til USF Verftet våren 2019!

Når regnskapet i dansk rock en gang skal gjøres opp, vil man uunngåelig finne The Savage Rose et sted helt i toppen av pyramiden. Siden 1967 har The Savage Rose uredd ledet oss gjennom psykedelisk rock, jazz, klassisk og verdensmusikk - alltid med sin politiske bevissthet som bakteppe og med Annisettes særegne stemme i front.

Debutalbumet «The Savage Rose» fra 1968 var med på å revolusjonere dansk rock og definere den som en selvstendig kunstart. Siden har det blitt en lang rekke plater – både store kunstneriske og kommersielle suksesser og album utgitt i små opplag. «Livsblues» har Berlingske Tidende på et tidspunkt betegnet sjangeren som The Savage Rose har dyrket siden starten. 

The Savage Rose har alltid vært et utadvendt konsertband som ved flere anledninger har gjestet Bergen. Det er ikke kun musikken deres som har satt dem på verdenskartet: også deres politiske kamp for samfunnets svakeste gjør dem bemerkelsesverdige og aktuelle den gang som i dag. 

 

 


ARTIST’S LINKS

VENUE

USF Verftet

Kapasitet: 1300 stående/500 sittende
Webside
Telefon +47 55 30 74 10

Epost: epost@usf.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Som medlem av Bergen Live og Bergenfest sin konsertklubb mottar du informasjon på e-post og i Facebook-nettverket om forsalg, nyheter og tilbud fra Bergen Live og Bergenfest. Ved påmelding samtykker du til vilkårene for konsertklubben som beskrevet i vår personvernerklæring.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50