The Waterboys

STED

Grieghallen

DATO

Torsdag 15. oktober 2015

ALDER

Ingen aldersgrense. Bar med øl/vin i foajéen.

PRIS

450/400/350 + billettavgift. Nummererte sitteplasser.

The Waterboys har i over tre tiår tatt publikum med på en musikalsk reise gjennom folk, rock, gospel, soul og keltisk musikk, stadig i endring og med et mål om å gi publikum noe uventet. Det nye albumet  av året, ”Modern Blues”, er ikke noe unntak. Denne gangen har Mike Scott reist til Nashville for å lage en rock’n roll’plate med tydelig preg av sørstats-soul. Britisk presse har gitt strålende kritikker for ”Modern Blues” der blant annet The Telegraph beskriver albumet som “a rich, aromatic stew of classic rock and beat poetics”.

At Q Magazine omtaler The Waterboys som ”the original Mumford And Sons” sier sitt om bandets enestående posisjon. Stort større kompliment enn å bli sammenlignet med de unge folk-hipsterne Mumford And Sons har det ikke vært mulig å få i England de siste årene.

The Waterboys har gjort noen helt fantastiske konserter i Bergen det siste tiåret. Vi minnes Logen Teater i akustisk tapning i 2004 og en aldeles forrykende opptreden på Bergenfest 2006 i full elektrisk utgave samt to utsolgte konserter i 2007. I 2012 fylte Mike Scott og resten av The Waterboys Peer Gynt-salen i Grieghallen til randen. Og, i august ifjor gjorde Mike Scott & co en flott jobb som Neil Young & Crazy Horse sine spesielle gjester på en ytterst regnfull kveld på Koengen. 

The Waterboys ble dannet i London i 1983. Som vokalist og låtskriver har Mike Scott en naturlig posisjon som leder av bandet og sammen med fabelaktige Steve Wickham har han nærmest skapt en egen sjanger med The Waterboys, en ytterst vellykket miks av keltisk tradisjonsmusikk og storslått, melodiøs rock – eller ”The Big Music”! Bandet nådde stjernene med ”Fisherman’s Blues” i 1988. 

Vi gleder oss til en perfekt høstkveld i selskap med Mike Scott og udødelige sanger fra en lang karriere.


ARTIST’S LINKS

VENUE

Grieghallen

Kapasitet: 1500 - 2000, avhengig av oppsett/produksjon.
Webside
Telefon +47 55 21 61 00
Epost: post@grieghallen.no

FØRST I BILLETTKØEN?

Få mulighet til å kjøpe billetter før alle andre!

Som nyhetsbrevmedlem vil du i mange tilfeller kunne kjøpe billetter før det ordinære billettsalget starter.

BILLETTER

TICKETMASTER
815 33 133
GRUPPER OG HOTELLPAKKER
09901
GRIEGHALLENS BILLETTKONTOR
55 21 61 50